Hartelijk welkom bij Café Bistro Jules.
Onze menukaart is gebaseerd op de Franse keuken, met een moderne twist en een knipoog naar de Zwitserse keuken.
De kaart staat vol heerlijke gerechten geïnspireerd door het seizoen met zoveel mogelijk lokale ingrediënten.
U kunt kiezen voor onderstaand chefsmenu, maar indien u à la carte wilt dineren, kan dit natuurlijk ook.
Heeft u bepaalde dieetwensen, dan houden wij hier graag rekening mee.
Bon appétit
Verrassingsmenu samengesteld door onze keukenbrigade; 3,5 of 5 gangen.
Surprise menu created by our chefs, 3, 4 or 5 courses
Indien gewenst serveren wij hier een wijnarrangement bij à € 6,50 per glas.
3,75
Huîtres traditionnelles
oesters per stuk | rode wijnazijn | sjalot | citroen
oysters each| red wine vinegar | shallot | lemon
4,00
Huîtres mojito
oesters per stuk | rum | limoen | muntsorbet
oysters per piece | rum | lime | mint sorbet
15,00
Plateau jambon cru
Con duroc | brood | olijfolie
Con duroc | bread | olive oil
13,50
Steak tartare préparé
rundvlees | gerookte crème | melba toast
beef | smoked cream | melba toast
16,50
Foie gras au torchon
eendenlever | vijgen-appelcompote | appelgel | brioche
duck liver | fig-apple compote | gel of apple | brioche
13,50
Asperges blanc (suppl. jambon cru of zalm 4,-)
witte asperges | gepocheerd ei | truffel | tête de moine | hollandaise
white asparagus | poached egg | truffle | tête de moine | hollandaise
13,50
Bisque
kreeftensoep | rivierkreeft | crostini | rouille
lobster soup | crayfish | crostini | rouille
14,00 / 21,00
Salade niçoise (klein/groot)
tonijn | haricot verts | gepocheerd ei | rode ui | olijf | crouton
tuna | haricot verts | poached egg | red onion | olive | crouton
11,50
Tartare de carottes
wortel | limoencrème | kardemon | tuille
scarrot | lime cream | cardamom | tuille
13,00
Tartare de thon
tonijn | bieslook | appel | sesamcracker
tuna | chives | apple | sesame cracker
14,00
Trio van tartaar
steak tartaar | tonijntartaar | worteltartaar
beef tartare | tuna tarare | carrot tartare
150 gr 21,00 / 225 gr 25,50
Steak frites abearnaise
rumpsteak | groene salade | geroosterde tomaat | bearnaise | frites
rumpsteak | green salad | roasted tomato | bearnaise | French fries
dagprijs
Suggestion du boucher
vlees van de dag
meat of the day
dagprijs
Poisson du jour
vis van de dag
fish of the day
24,50
Schol à la meuniere
schol | spinazie | peterselie | kriel
plaice | spinach | parsly | baby potato
21,50
Steak tartare préparé
rundvlees | gerookte crème | melba toast | frites
beef | smoked cream | melba toast | French fries
25,00
Fondue au fromage
kaasfondue volgens Zwitsers recept | crudités | brood
cheese fondue Swiss recipe | crudités | bread
35,00
Jules spécialité
runderentrecote | pani puri | tonijn | eendenlevercrème | paling | avruga
entrecote | pani puri | tuna | duck liver cream | eal | avruga
20,50
Vichyssoise à la Kiki
roulleaux van prei | nori | hazelnoot | jonge geitenkaas | vichyssoise
leek roulleaux | nori | hazulnut | young goatcheese | vichyssoise
Frites 4,50
Salade verte 4,00
Légumes chauds 5,00
11,00
Stukje vis of vlees, groenten en frites
Vraag de bediening naar de mogelijkheden
9,00
Profiteroles
soesjes | vanille roomijs | chocolade | amandel
profiteroles | vanille icecream | chocolate | almond
9,00
Crème brûlée
klassieke wijze | vanille
classic way | vanilla
9,50
Tarte au citron
tartelette | lemoncurd | meringue | frambozensorbet
tartelette | lemoncurd | meringue | raspberry sorbet
dagprijs
Dessert du jour
dessert van de dag
dessert of the day
15,00
Assiette de fromages
selectie van kazen
selection of cheeses