Hartelijk welkom bij Café Bistro Jules.
Onze menukaart is gebaseerd op de Franse keuken, met een moderne twist en een knipoog naar de Zwitserse keuken.
De kaart staat vol heerlijke gerechten geïnspireerd door het seizoen met zoveel mogelijk lokale ingrediënten.
U kunt kiezen voor onderstaand chefsmenu, maar indien u à la carte wilt dineren, kan dit natuurlijk ook.
Heeft u bepaalde dieetwensen, dan houden wij hier graag rekening mee.
Bon appétit
Verrassingsmenu samengesteld door onze keukenbrigade; 3,5 of 5 gangen.
Surprise menu created by our chefs, 3, 4 or 5 courses
Indien gewenst serveren wij hier een wijnarrangement bij à € 6,50 per glas.
3,50
Huîtres traditionnelles
oesters per stuk | rode wijnazijn | sjalot | citroen
oysters each| red wine vinegar | shallot | lemon
3,75
Huîtres au gin tonic
oesters per stuk | komkommer | mojito
oysters per piece | cucumber | mojito
16,00
Plateau Iberico (100gr.)
Iberico | brood | olijfolie
Iberico | bread | olive oil
13,50
Steak tartare préparé
rundvlees | klassieke wijze | crostini | dragon | eigeel
beef | classic way | crostini | ta rragon | egg yolk
16,50
Foie gras au torchon
eendenlever | witte port | pompoen | brioche
duck liver | white port |pumpkin | brioche
17,50
Ris de veau (suppl. eendenlever 7,50)
kalfszwezerik | pompoen| calvados | bundelzwam
sweetbreads | pumpkin | calvados l mushroom
12,50
Broccolini (suppl. iberico of zalm 4,-)
bimi | gepocheerd ei | truffel | tête de moine | hollandaise
bimi | poached egg | truffle | tête de moine | hollandaise
13,50
Bisque
kreeftensoep | rivierkreeft | crostini | rouille
lobster soup | crayfish | crostini | rouille
13,00
Tartare au saumon
rauw gemarineerde zalm | biet | bietenmeringue | yuzu tobico
raw marinated saumon | beetroot | beet meringue | yuzu tobico
10,00/17,00
Salade betterave
gemengde biet | Delice de Bourgogne | gel van limoen | kruidenolie
mixed beetroot | Delice de Bourgonge | lime gel | herb oil
20,50 / 25,50
Steak frites béarnaise
rumpsteak | groene salade | geroosterde tomaat | béarnaise | frites
rumpsteak | green salad | roasted tomato | béarnaise | French fries
dagprijs
Suggestion du boucher
vlees van de dag
meat of the day
dagprijs
Poisson du jour
vis van de dag
fish of the day
23,00
Confit de poulet
gekonfijte kippenbout | speklinzen | aardappelmousseline | jus de poulet
chicken leg | lentils | potato mousseline | chicken gravy
21,50
Steak tartare préparé
rundvlees | klassieke wijze | crostini | dragon | eigeel | frites
beef | classic way | crostini | terragon | egg yolk | French fries
25,00
Fondue au fromage
kaasfondue volgens Zwitsers recept | crudités | brood
cheese fondue Swiss recipe | crudités | bread
32,50
Jules spécialité
zwezerik | foie gras | steak tartaar | brioche | truffel | jus van beenmerg
sweetbread | duck liver | beef tartare | brioche | truffle | bone marrow gravy
19,50
Jardin de Jules
pastinaak creme | aubergine | wortel | biet | oude Hollandse geitenkaas
parsnip cream | eggplant | carrot | beetroot | old Dutch goatcheese
Frites 4,50
Salade verte 4,00
Légumes chauds 4,50
10,00
Stukje vis of vlees, groenten en frites
Vraag de bediening naar de mogelijkheden
9,00
Profiteroles
soesjes | vanille roomijs | chocolade | amandel
profiteroles | vanille icecream | chocolate | almond
9,00
Snicker tartelette
caramel | chocolade ganache | nougatine | koffie ijs
caramel | chocolat ganache | nougatine | coffee ice cream
9,00
Crème brûlée
klassieke wijze | vanille
classic way | vanilla
dagprijs
Dessert du jour
dessert van de dag
dessert of the day
15,00
Assiette de fromages
selectie van kazen
selection of cheeses