Hartelijk welkom bij Café Bistro Jules.
Onze menukaart is gebaseerd op de Franse keuken, met een moderne twist en een knipoog naar de Zwitserse keuken.
De kaart staat vol heerlijke gerechten geïnspireerd door het seizoen met zoveel mogelijk lokale ingrediënten.
U kunt kiezen voor onderstaand chefsmenu, maar indien u à la carte wilt dineren, kan dit natuurlijk ook.
Heeft u bepaalde dieetwensen, dan houden wij hier graag rekening mee.
Bon appétit
Verrassingsmenu samengesteld door onze keukenbrigade; 3,5 of 5 gangen.
Surprise menu created by our chefs, 3, 4 or 5 courses
Indien gewenst serveren wij hier een wijnarrangement bij à € 6,50 per glas.
3,25
Huîtres traditionnelles
oesters per stuk | rode wijnazijn | sjalot | citroen
oysters each| red wine vinegar | shallot | lemon
3,75
Huîtres au yuzu
oesters per stuk | yuzu
oysters per piece | yuzu
15,00
Plateau Iberico (100gr.)
Iberico | brood | olijfolie
Iberico | bread | olive oil
13,50
Steak tartare préparé
rundvlees | klassieke wijze | toast | dragon | Parmezaan kletskop
beef | classic way | toast | terragon | Parmesan cracker
15,00
Foie gras au torchon
eendenlever | calvados-truffel-stroop | wortel | brioche
duck liver | calvados-truffle syrup | carrot | brioche
17,50
Ris de veau (suppl. gebakken eendenlever 7,50)
kalfszwezerik | witte port | basilicum | wortel | aardappelkaantjes
sweetbreads | white porto | basil | carrot | potato crackling
12,50
Asperges blanches (suppl. iberico of zalm 4,-)
witte asperges | gepocheerd ei | truffel | tête de moine | hollandaise
white asparagus | poached egg | truffle |tête de moine | hollandaise
13,50
Bisque
kreeftensoep | rivierkreeft | crostini | rouille
lobster soup | crayfish | crostini | rouille
11,00
Tartare au saumon
rauw gemarineerde zalm | citrus | kerrie | krokante olijf | sesam
raw marinated saumon | citrus | kerry | crunchy olive | sesame
10,00/17,00
Salade caesar
romaine sla | Parmezaanse kaas | ansjovis | gekookt ei | crouton
(suppl. iberico, zalm of kip 4,-)
romaine lettuce | Parmesan cheese | anchovies | boiled egg | crouton
12,00/19,00
Salade asperges blanches (suppl. iberico of zalm 4,-)
witte asperge | sla | notendressing | oude Hollandse geitenkaas | hazelnoot | crouton
white asparagus | salad | nut vinaigrette | old Dutch goat cheese | hazelnut | crouton
19,50 / 25,50
Steak frites béarnaise
rumpsteak | groene salade | geroosterde tomaat | béarnaise | frites
rumpsteak | green salad | roasted tomato | béarnaise | French fries
dagprijs
Suggestion du boucher
vlees van de dag
meat of the day
dagprijs
Poisson du jour
vis van de dag
fish of the day
23,00
Moules frites
Zeeuwse mosselen | witte wijn | cocktailsaus | remoulade | frites
mussels | white wine | remoulade | cocktail sauce | French fries
21,50
Steak tartare préparé
rundvlees | klassieke wijze | toast | dragon | Parmezaan kletskop | frites
beef | classic way | toast | terragon | Parmesan cracker | French fries
24,50
Fondue au fromage
kaasfondue volgens Zwitsers recept | crudités | brood
cheese fondue Swiss recipe | crudités | bread
35,00
Jules spécialité
beenmerg | steak tartaar | paling | gebakken eendenlever | appelvinaigrette | schuim van paling | brioche
bone marrow | beef tartare | eel | seared ducklivar | apple vinaigrette | brioche
20,00
Ravioli végétarien
ravioli | aubergine | baba ganoush | spinazie | paddenstoel | oude Hollandse geitenkaas
ravioli | egg plant | baba ganoush | spinach | mushroom | old Dutch goat cheese
Frites 4,50
Salade verte 4,00
Légumes chauds 4,50
10,00
Stukje vis of vlees, groenten en frites
Vraag de bediening naar de mogelijkheden
9,00
Profiteroles
soesjes | vanille roomijs | chocolade | amandel
profiteroles | vanille icecream | chocolate | almond
9,00
Tarte au citron
citroen | merengue | rood fruit | frambozensorbet
lemon | merengue | red fruit | raspberry sorbet
9,00
Crème brûlée
klassieke wijze | vanille
classic way | vanilla
dagprijs
Dessert du jour
dessert van de dag
dessert of the day
14,50
Assiette de fromages
selectie van kazen
selection of cheeses