Hartelijk welkom bij Café Bistro Jules.
Onze menukaart is gebaseerd op de Franse keuken, met een moderne twist en een knipoog naar de Zwitserse keuken.
De kaart staat vol heerlijke gerechten geïnspireerd door het seizoen met zoveel mogelijk lokale ingrediënten.
U kunt kiezen voor onderstaand chefsmenu, maar indien u à la carte wilt dineren, kan dit natuurlijk ook.
Heeft u bepaalde dieetwensen, dan houden wij hier graag rekening mee.
Bon appétit
Verrassingsmenu samengesteld door onze keukenbrigade; 3,5 of 5 gangen.
Surprise menu created by our chefs, 3, 4 or 5 courses
Indien gewenst serveren wij hier een wijnarrangement bij à € 6,50 per glas.
3,75
Huîtres traditionnelles
oesters per stuk | rode wijnazijn | sjalot | citroen
oysters each| red wine vinegar | shallot | lemon
4,00
Huîtres pornstar martini
oesters per stuk | passievrucht | wodka
oysters per piece | passion fruit | wodka
15,00
Plateau jambon cru
Con duroc | brood | olijfolie | tomaat
Con duroc | bread | olive oil | tomato
13,50
Steak tartare préparé
rundvlees | kapperappel | cornichon | furikakecréme
beef | caper apple | cornichon | furikake cream
16,50
Foie gras au torchon
eendenlever | vijgen-appelcompote | appelgel | brioche
duck liver | fig-apple compote | gel of apple | brioche
13,50
Broccolini (suppl. jambon cru of zalm 4,-)
bimi | gepocheerd ei | truffel | tête de moine | hollandaise
bimi | poached egg | truffle | tête de moine | hollandaise
13,50
Bisque
kreeftensoep | rivierkreeft | crostini | rouille
lobster soup | crayfish | crostini | rouille
12,00 / 19,00
Salade Caesar (klein/groot) (suppl. jambon cru/zalm/tonijn 4,-)
romaine sla | gepocheerd ei | Parmezaanse kaas | bacon | crouton
romaine lettuce | poached egg | Parmesan cheese | bacon | crouton
12,00 / 19,00
Salade burrata (klein/groot) (suppl. jambon cru of tonijn 4,-)
burrata | meloen | tomaat
burrata | melon | tomato
13,00
Tartare de thon
tonijn | créme fraîche | avruga | crème van olijf
tuna | créme fraîche | avruga | olive cream
150 gr 21,00 / 225 gr 25,50
Steak frites bearnaise
rumpsteak | groene salade | geroosterde tomaat | bearnaise| frites
rumpsteak | green salad | roasted tomato | bearnaise | French fries
dagprijs
Suggestion du boucher
vlees van de dag
meat of the day
dagprijs
Poisson du jour
vis van de dag
fish of the day
24,00
Moules frites
Zeeuwse mosselen | witte wijn | cocktailsaus | remoulade | frites
mussels | white wine | remoulade | cocktail sauce | French fries
21,50
Steak tartare préparé
rundvlees | kapperappel | cornichon | furikakecréme | frites
beef | caper apple | cornichon | furikake cream | French fries
25,00
Fondue au fromage
kaasfondue volgens Zwitsers recept | crudités | brood
cheese fondue Swiss recipe | crudités | bread
35,00
Jules spécialité Surf en Turf
runderentrecote | gamba roja | courgette | specerijenboter | tuille
entrecote | gamba roja | zuccini | spice butter | tuille
20,50
Ravioli végétarien
ravioli | spinazie | bundelzwam | beurre blanc | oud Hollandse geitenkaas
ravioli | spinach | mushroom | beurre blanc | old Duthc goat cheese
Frites 4,50
Salade verte 4,00
Légumes chauds 5,00
11,00
Stukje vis of vlees, groenten en frites
Vraag de bediening naar de mogelijkheden
9,00
Profiteroles
soesjes | vanille roomijs | chocolade | amandel
profiteroles | vanille icecream | chocolate | almond
9,00
Crème brûlée
klassieke wijze | vanille
classic way | vanilla
9,50
Aardbeien Romanoff
aardbeien | room | wodka | meringue | vanille ijs
strawberry | cream | wodka | meringue | vanille icecream
dagprijs
Dessert du jour
dessert van de dag
dessert of the day
15,00
Assiette de fromages
selectie van kazen
selection of cheeses