Hartelijk welkom bij Café Bistro Jules.
Onze menukaart is gebaseerd op de Franse keuken, met een moderne twist en een knipoog naar de Zwitserse keuken.
De kaart staat vol heerlijke gerechten geïnspireerd door het seizoen met zoveel mogelijk lokale ingrediënten.
U kunt kiezen voor onderstaand chefsmenu, maar indien u à la carte wilt dineren, kan dit natuurlijk ook.
Heeft u bepaalde dieetwensen, dan houden wij hier graag rekening mee.
Bon appétit
Verrassingsmenu samengesteld door onze keukenbrigade; 3,5 of 5 gangen.
Surprise menu created by our chefs, 3, 4 or 5 courses
Indien gewenst serveren wij hier een wijnarrangement bij à € 7,00 per glas.
3,90
Huîtres traditionnelles
oesters per stuk | rode wijnazijn | sjalot | citroen
oysters per piece | red wine vinegar | shallot | lemon
4,00
Baguette
stokbrood | beurre de Paris
bread | beurre de Paris
15,50
Plateau jambon cru
Con duroc | brood | olijfolie | tomaat | gepofte ui
Con duroc | bread | olive oil | tomato | roasted onion
9,50
Oeuf Mimosa
2 eitjes | truffelmayo | Parmezaan sneeuw | bieslook
2 eggs | truffle mayo | Parmesan snow | chives
15,00
Steak tartare préparé
rundvlees | brioche | geschaafde eidooier | Parmezaan | truffelmayo
beef | brioche | egg yolk | Parmesan | truffle mayonaise
17,50
Foie gras royale au torchon
eendenlever | vlierbessensorbet | nougatine | brioche
duck liver | elderfberry sorbet | nougatine | brioche
15,00
Bisque
kreeftensoep | rivierkreeft | crostini | dragon
lobster soup | crayfish | crostini | tarragon
14,00
Maquereau
makreel pepesan | zoet-zuur | romanesco | wortel
steamed mackerel | sweet-sour | romanesco | carrot
14,00
Chou-rave
koolrabi ceviche | kokok-limoen schuim | edamame
kohlrabi ceviche | coconut lime foam | edamame
13,00 / 19,00
Salade de potiron (klein/groot, suppl. jambon 4,00)
pompoen | pecannoten | honing | kaneel | feta
pumkin | pecan nuts | honey | cinnamon | feta
18,00
Langoustine á la escargot
6 langoustines | bladerdeeg | gekruide boter | baguette
6 langoustines | puff pastry | herb butter | bread
150 gr 22,50 / 225 gr 26,00
Steak frites
rumpsteak | groene salade | pepersaus | frites
rumpsteak | green salad | pepper sauce | French fries
dagprijs
Suggestion du boucher
vlees van de dag
meat of the day
dagprijs
Poisson du jour
vis van de dag
fish of the day
21,50
Steak tartare préparé
rundvlees | toast | geschaafde eidooier | Parmezaan | frites
beef | toast | egg yolk | Parmesan | French fries
25,00
Fondue au fromage
kaasfondue volgens Zwitsers recept | crudités | brood
cheese fondue Swiss recipe | crudités | bread
23,00
Confit de poulet
kippenbout | speklinzen | aardappelmousseline | dragonjus
chickenleg | bacon lentils | mashed potatoes | tarragon sauce
32,50
Jules spécialité
steak tartaar | foie gras | langoustine| jambon cru | bordelaisesaus
steak tartare | foie gras | langoustine | jambon cru | bordelaise sauce
21,00
Ravioli végétarien
ravioli | artisjok | spinazie | sali boter | Comté
ravioli | artichoke | spinach | sage butter | Comté
Frites 4,50
Salade verte 4,00
Légumes chauds 5,00
11,00
Stukje vis of vlees, groenten en frites
Vraag de bediening naar de mogelijkheden
10,50
Profiteroles
soesjes | vanille roomijs | chocolade | amandel
profiteroles | vanille ice cream | chocolate | almond
9,00
Crème brûlée
klassieke wijze | vanille
classic way | vanilla
10,00
Tartelette au chocolat
tartelette | kers | chocola | gorgonzola dolce roomijs
tartelette | cherry | chocolat | gorgonzola dolce ice cream
dagprijs
Dessert du jour
dessert van de dag
dessert of the day
15,00
Assiette de fromages
selectie van kazen | vijgen-notenbrood | abrikoos
selection of cheeses | figs nuts bread | apricot