Hartelijk welkom bij Café Bistro Jules.
Onze menukaart is gebaseerd op de Franse keuken, met een moderne twist en een knipoog naar de Zwitserse keuken.
De kaart staat vol heerlijke gerechten geïnspireerd door het seizoen met zoveel mogelijk lokale ingrediënten.
U kunt kiezen voor onderstaand chefsmenu, maar indien u à la carte wilt dineren, kan dit natuurlijk ook.
Heeft u bepaalde dieetwensen, dan houden wij hier graag rekening mee.
Bon appétit
Verrassingsmenu samengesteld door onze keukenbrigade; 3,5 of 5 gangen.
Surprise menu created by our chefs, 3, 4 or 5 courses
Indien gewenst serveren wij hier een wijnarrangement bij à € 7,00 per glas.
3,75
Huîtres traditionnelles
oesters per stuk | rode wijnazijn | sjalot | citroen
oysters per piece | red wine vinegar | shallot | lemon
4,00
Huîtres mojito
oesters per stuk | mojito | muntolie
oysters per piece | mojito | mint oil
3,50
Baguette
stokbrood | gekruide boter
bread | herb butter
15,50
Plateau jambon cru
Con duroc | brood | olijfolie | tomaat-paprika | rouille
Con duroc | bread | olive oil | tomato-bell pepper | rouille
15,00
Steak tartare préparé
rundvlees | brioche | crème van eidooier | Parmezaan
beef | brioche | egg yolk cream | Parmesan
17,00
Foie gras royale au torchon
eendenlever | appelcompote| PX stroop | brioche
duck liver | apple compote | PX syrup | brioche
14,00
Asperges blanc (suppl. jambon cru, ham of zalm 4,-)
witte asperges | gepocheerd ei | truffel | tête de moine | hollandaise
white asparagus| poached egg | truffle | tête de moine | hollandaise
14,50
Bisque
kreeftensoep | rivierkreeft | crostini | rouille
lobster soup | crayfish | crostini | rouille
18,00
Ris de veau
zwezerik | gepofte zoete aardappelcreme | daslook | dadels
sweatbread | sweet potato cream | wild garlic | dates
12,00 / 19,00
Salade Caesar (klein/groot) (suppl. jambon cru, rivierkreeft of zalm 4,-)
Romaine sla | Parmezaan | gepocheerd ei | bacon | crouton
romaine lettuce | Parmesan | poached egg | bacon | crouton
14,50
Coquille st jacques
carpaccio van coquille | yuzu | truffel | bietenkroepoek
carpaccio of scallop | yuzu | truffle | beetroot prawn crackers
150 gr 22,50 / 225 gr 26,00
Steak frites béarnaise
rumpsteak | groene salade | geroosterde tomaat | bearnaise | frites
rumpsteak | green salad | roasted tomato | bearnaise | French fries
dagprijs
Suggestion du boucher
vlees van de dag
meat of the day
dagprijs
Poisson du jour
vis van de dag
fish of the day
25,00
Pulpo
octopus | romige polenta | tomaat | venkel | rouille
octopus | creamy polenta | tomato | fennel | rouille
21,50
Steak tartare préparé
rundvlees | brioche | crème van eidooier | Parmezaan | frites
beef | brioche | egg yolk cream | Parmesan | French fries
25,00
Fondue au fromage
kaasfondue volgens Zwitsers recept | crudités | brood
cheese fondue Swiss recipe | crudités | bread
35,00
Jules spécialité
brioche | foie gras | steak tartaar | zwezerik | langoustine
brioche | foie gras | steak tartare | sweatbread | langoustine
21,00
Risotto au citron
risotto | citroen | doperwt | asperge | gepocheerd ei | Parmezaan
risotto | lemon | peas | asparagus | poached egg | Parmesan
Frites 4,50
Salade verte 4,00
Légumes chauds 5,00
11,00
Stukje vis of vlees, groenten en frites
Vraag de bediening naar de mogelijkheden
9,50
Profiteroles
soesjes | vanille roomijs | chocolade | amandel
profiteroles | vanille icecream | chocolate | almond
9,00
Crème brûlée
klassieke wijze | vanille
classic way | vanilla
9,50
Tartelette au citron
citroen | merengue | pistache | frambozensorbet
lemon | merengue | pistachio | raspberry sorbet
dagprijs
Dessert du jour
dessert van de dag
dessert of the day
15,00
Assiette de fromages
selectie van kazen | vijgen-notenbrood | abrikoos
selection of cheeses | figs nuts bread | apricot