info@cafebistrojules.nl

 +31 70 345 4060

Café Bistro Jules
  • HOME
  • TAKE AWAY
    3-gangen menu Daghap
  • LUNCHKAART
  • BORRELKAART
  • DINERKAART
  • WIJNKAART
  • PARTIJEN
  • CONTACT
  1. Home
  2. Dinerkaart

Dinnerkaart

Hartelijk welkom bij Café Bistro Jules. Onze menukaart is gebaseerd op de Franse keuken, met een moderne twist en een knipoog naar de Zwitserse keuken. De kaart staat vol heerlijke gerechten geïnspireerd door het seizoen met zoveel mogelijk lokale ingrediënten. U kunt kiezen voor onderstaand chefsmenu, maar indien u à la carte wilt dineren, kan dit natuurlijk ook. Heeft u bepaalde dieetwensen, dan houden wij hier graag rekening mee.

Bon appétit

Michel & Margot

Menu du chef 3/4/5 gangen

Verrassingsmenu samengesteld door onze keukenbrigade; 3, 4 of 5 gangen.
Surprise menu created by our chefs, 3, 4 or 5 courses.

3 gangen € 32,50
4 gangen € 39,50
5 gangen € 45,00

Indien gewenst serveren wij hier een wijnarrangement bij à € 6,- per glas.


Entrées

2,75 Huîtres traditionnelles
oesters per stuk | rode wijnazijn | sjalot | citroen
oysters per piece | red wine vinegar | shallot | lemon

11,00 Cuisses de grenouille
kikkerbillen | knoflook | peterselie | stokbrood
frog legs | garlic | parsley | bread

11,00 Coquilles St. Jacques
coquilles | doperwt | tomaat | venkel | kaviaar
scallops | peas | tomato| fennel | caviar

14,50 Terrine de foie gras
eendenlever | kruidensla | brioche | PX stroop
duck liver | herb salad | brioche | PX syrup

9,50 Terrine végétarienne
wortel | courgette | spinazie| oude kaaskroket | groene mosterd | kerrie
carrot | zucchini | spinach | old cheese croquette | green mustard | curry

10,50 Asperges vertes
groene asperges | gepocheerd ei | truffel | Tête de Moine | hollandaise
green asparagus | poached egg | truffle | Tête de Moine | hollandaise

10,50 Bisque
kreeftenbisque | Noordzeekrab | gruyère crouton
lobster bisque | North Sea crab | gruyère crouton


klein/grootSalades

10,00 / 18,50 Chèvre chaud
geitenkaas | crostini | haricots verts | gecarameliseerde walnoten
goat cheese | crostini | haricots verts | caramalized walnuts

10,50 / 19,00 Niçoise
verse tonijn | haricots verts | ei | rode ui | kriel
fresh tuna | haricots verts | egg | red onion | baby potatoes

9,00 / 16,00 Caesar classique
little gem | ei | parmezaan | crouton | ansjovis 9/16
little gem | egg | parmesan | crouton | anchovies


Tartares

10,00 Steak tartare préparé
rundvlees | klassieke wijze | toast
beef | classic way | toast

11,00 Tartare au saumon
zalm | avocado| kwartelei | zoete aardappel | kaviaar
salmon | avocado | quail egg | sweet potato | caviar


Plats

17,50 / 23,50 Steak frites au poivre (150 gr / 225gr)
rundvlees | groene salade | pepersaus | frites
beef | green salad | pepper sauce | french fries

dagprijs Suggestion du boucher
vlees van de dag
meat of the day

19,00 Moules frites
Zeeuwse mosselen | frites | stokbrood | 2 soorten saus
Mussels | french fries | baguette | 2 sauces

23,50 Loup de mer
zeewolf | gamba’s | spinazie | Pommes Fondant | kervel beurre blanc
cat fish | prawns| spinach | pommes fondant | chervil beurre blanc

dagprijs Poisson du jour
vis van de dag
fish of the day

19,50 Steak tartare préparé
rundvlees | klassieke wijze | frites
beef | classic way | French fries

18,00 Tarte tatin végétarienne
groene asperges | regenboog wortel | salade chèvre chaud
green asparagus | rainbow carrots | goat cheese salad

19,00 Fondue au fromage
kaasfondue volgens Zwitsers recept | crudités | brood | frites
cheese fondue Swiss recipe | crudités | bread | French fries


Suppléments

Frites 3,50
Salade verte 3,50
Légumes chauds 3,50


Pour les petits

10,00 Stukje vis of vlees, groenten en frites
Vraag de bediening naar de mogelijkheden


Desserts

7.50 Profiteroles
soesjes | vanille roomijs | chocolade | amandel
profiteroles | vanille icecream | chocolate | almond

7,50 Tarte au citron
citroen | merengue | rood fruit
lemon | merengue | red fruit

7,50 Crème brûlée
klassieke wijze | vanille
classic way | vanilla

7,00 Île flottante
eiwit | crème anglaise | nougatine | caramelsaus
egg white | vanilla sauce | nougatine | caramelsauce

7,50 Mousse au chocolat blanc
witte chocolade mousse | rood fruit | bananenijs | Haagse hopjes caramel
white chocolat mousse | red fruit | banana icecream | Haagse hopjes caramel

13,00 Assiette de fromages
selectie van kazen
selection of cheeses


After dinner cocktails

9,00 Espresso Martini
espresso | wodka | kahlua

9,00 Dark ’n Stormy
rum | gingerbeer | limoen

8,00 / 9,00 Black/White Russian
wodka | Tia Maria | room

Contact
Koningin Emmakade 118A
2518 JJ Den Haag
 +31 70 345 4060

Openingstijden
Maandag gesloten
Dinsdag 11:00 – 00:00 uur
Woensdag 11.00 – 00.00 uur
Donderdag 11.00 – 00.00 uur
Vrijdag 11.00 – 01.30 uur
Zaterdag 11.00 – 01.30 uur
Zondag 11.00 – 00.00 uur

© 2021 Café Bistro Jules

 Surlinio