info@cafebistrojules.nl

 +31 70 345 4060

Café Bistro Jules
  • HOME
  • LUNCHKAART
  • BORRELKAART
  • ALL DAY DINER
  • WIJNKAART
  • PARTIJEN
  • VACATURES
  • CONTACT
  1. Home
  2. Dinerkaart

Dinerkaart

Hartelijk welkom bij Café Bistro Jules.

Onze menukaart is gebaseerd op de Franse keuken, met een moderne twist en een knipoog naar de Zwitserse keuken.

De kaart staat vol heerlijke gerechten geïnspireerd door het seizoen met zoveel mogelijk lokale ingrediënten.

U kunt kiezen voor onderstaand chefsmenu, maar indien u à la carte wilt dineren, kan dit natuurlijk ook.

Heeft u bepaalde dieetwensen, dan houden wij hier graag rekening mee.

Bon appétit
Michel & Margot

Menu du chef 3, 4 of 5 gangen

Verrassingsmenu samengesteld door onze keukenbrigade; 3,5 of 5 gangen.
Surprise menu created by our chefs, 3, 4 or 5 courses

3 gangen € 35,00
4 gangen € 42,50
5 gangen € 49,50

Indien gewenst serveren wij hier een wijnarrangement bij à € 6,50 per glas.


Apéritif

3,00 Huîtres traditionnelles
oesters per stuk | rode wijnazijn | sjalot | citroen
oysters each| red wine vinegar | shallot | lemon

3,50 Huitres à la passione
oesters per stuk | passievrucht | meloen | kruidenolie
oysters per piece | passionfruit | melon | herb oil

29,50/110,- Perle imperial caviar (10gr./50gr.)
kaviaar | blini’s | eiersalade | crème fraîche | bieslook
caviar | blini’s | egg salad | crème fraîche | chives

15,00 Plateau Iberico (100gr.)
Iberico | brood | olijfolie
Iberico | bread | olive oil


Entrées

13,50 Steak tartare préparé
rundvlees | klassieke wijze | toast | dragon | tuille
beef | classic way | toast | terragon | tuille

18,50 Terrine de foie gras
eendenlever | kruidensla | brioche | PX stroop
duck liver | herb salad | brioche | PX syrup

14,00 Coquilles St. Jacques (suppl. perle caviar 10,-)
coquilles | tartare | aardappel | vichyssoise | kruidenolie
Scallops | tartare | potato | vichyssoise | herb oil

17,50 Ris de veau (suppl. gebakken eendenlever 7,50)
kalfszwezerik | doperwt | calvados | aardappel
sweetbreads | peas| calvados | potato

11,50 Asperges vertes (suppl. zalm/iberico 3,-)
groene asperges | gepocheerd ei | truffel | tête de moine | hollandaise
groene asperges | poached egg | truffle |tête de moine | hollandaise

13,50 Bisque
kreeftensoep | rivierkreeft | crostini | rouille | Hollandse garnalen
lobster soup | crayfish | crostini | rouille | Dutch schrimps

16,00 Coupe crevettes grises
Hollandse garnalen | avocado | ijsbergsla | cocktailsaus | gamba | toast
Dutch shrimps | avocado | iceberg lettuce | cocktailsauce | gamba | toast


klein/grootSalades

10,00 / 18,00 Burrata (suppl. Iberico 4,00)
burrata | meloen | tomaat | kruidenolie
burrata | melon | tomato | herb oil

9,00 / 17,50 César classique (suppl. kippendij 4/6/gamba 5/7,5)
romaine | crouton | ei | ansjovis | Parmezaan
romaine | crouton | egg | anchovies | Parmesan


Plats

19,50 / 25,50 Steak frites béarnaise
rundvlees | groene salade | béarnaise | frites
beef | green salad | béarnaise | French fries

dagprijs Suggestion du boucher
vlees van de dag
meat of the day

dagprijs Poisson du jour
vis van de dag
fish of the day

21,50 Steak tartare préparé
rundvlees | klassieke wijze | toast | dragon | tuille | frites
beef | classic way | toast | terragon | tuille | French fries

21,50 Fondue au fromage
kaasfondue volgens Zwitsers recept | crudités | brood | frites
cheese fondue Swiss recipe | crudités | bread | French fries

21,50 Moules frites
mosselen | remoulade | cocktailsaus | brood | frites
mussels | remoulade | cocktail sauce | bread | French fries

32,50 Jules spécialité
beenmerg | steak tartare | kalfszwezerik | eendenlever| aardappelkaantjes | jus van truffel
bone marrow | steak tartare | sweetbreads | ducklivar | potato crisps | truffle gravy

19,50 Jardin de Jules
seizoensgroenten | doperwt crème | wortelcrème | pistache | tête de moine
season vegetables | peapuree | carrot puree | pistachio | tête de moine


Suppléments

Frites 4,50
Salade verte 4,00
Légumes chauds 4,50


Pour les petits

10,00 Stukje vis of vlees, groenten en frites
Vraag de bediening naar de mogelijkheden


Desserts

8,50 Profiteroles
soesjes | vanille roomijs | chocolade | amandel
profiteroles | vanille icecream | chocolate | almond

8,00 Tarte au citron
citroen | merengue | rood fruit
lemon | merengue | red fruit

8,00 Crème brûlée
klassieke wijze | vanille
classic way | vanilla

8,50 Coupe Romanoff
Crème Suisse | aardbei | vodka | crème de cassis
Crème Suisse | strawberry | vodka | crème de cassis

13,00 Assiette de fromages
selectie van kazen
selection of cheeses


Contact
Koningin Emmakade 118A
2518 JJ Den Haag
 +31 70 345 4060

Openingstijden
Maandag gesloten
Dinsdag 12.00 – 00.00 uur
Woensdag gesloten
Donderdag 12.00 – 00.00 uur
Vrijdag 12.00 – 00.00 uur
Zaterdag 12.00 – 00.00 uur
Zondag 12.00 – 00.00 uur

© 2022 Café Bistro Jules

 Surlinio