Hartelijk welkom bij Café Bistro Jules.
Onze menukaart is gebaseerd op de Franse keuken, met een moderne twist en een knipoog naar de Zwitserse keuken.
De kaart staat vol heerlijke gerechten geïnspireerd door het seizoen met zoveel mogelijk lokale ingrediënten.
U kunt kiezen voor onderstaand chefsmenu, maar indien u à la carte wilt dineren, kan dit natuurlijk ook.
Heeft u bepaalde dieetwensen, dan houden wij hier graag rekening mee.
Bon appétit
Verrassingsmenu samengesteld door onze keukenbrigade; 3,5 of 5 gangen.
Surprise menu created by our chefs, 3, 4 or 5 courses
Indien gewenst serveren wij hier een wijnarrangement bij à € 6,50 per glas.
3,25
Huîtres traditionnelles
oesters per stuk | rode wijnazijn | sjalot | citroen
oysters each| red wine vinegar | shallot | lemon
3,75
Huîtres au mojito pastèque
oesters per stuk | watermeloen | mojito
oysters per piece | watermelon | mojito
15,00
Plateau Iberico (100gr.)
Iberico | brood | olijfolie
Iberico | bread | olive oil
13,50
Steak tartare préparé
rundvlees | klassieke wijze | crostini | dragon | eigeel
beef | classic way | crostini | terragon | egg yolk
16,00
Foie gras au torchon
eendenlever | calvados-truffel-stroop | wortel | brioche
duck liver | calvados-truffle syrup | carrot | brioche
11,50
Cuisses de grenouille
kikkerbillen | gepofte knoflook-citroenboter l kruidensla | stokbrood
frog legs | garlic-lemon butter| herb salad l bread
12,50
Asperges vertes (suppl. iberico of zalm 4,-)
groene asperges | gepocheerd ei | truffel | tête de moine | hollandaise
green asparagus | poached egg | truffle |tête de moine | hollandaise
13,50
Bisque
kreeftensoep | rivierkreeft | crostini | rouille
lobster soup | crayfish | crostini | rouille
12,00
Tartelette au thon
tonijnsalade | Granny Smith | augurk | kapperappel
tuna salad | Granny Smith | pickle | caper
10,00/17,00
Salade caesar (suppl. kip of zalm 4,-)
romaine sla | Parmezaanse kaas | ansjovis | bacon | gekookt ei | crouton
romaine lettuce | Parmesan cheese | anchovies | bacon | boiled egg | crouton
12,00/20,00
Salade burrata (suppl. iberico 4,-)
tomaat | meloen | burrata | notendressing
tomato | melon | burrata | nut vinaigrette
19,50 / 25,50
Steak frites béarnaise
rumpsteak | groene salade | geroosterde tomaat | béarnaise | frites
rumpsteak | green salad | roasted tomato | béarnaise | French fries
dagprijs
Suggestion du boucher
vlees van de dag
meat of the day
dagprijs
Poisson du jour
vis van de dag
fish of the day
23,00
Moules frites
Zeeuwse mosselen | witte wijn | cocktailsaus | remoulade | frites
mussels | white wine | remoulade | cocktail sauce | French fries
21,50
Steak tartare préparé
rundvlees | klassieke wijze | crostini | dragon | eigeel | frites
beef | classic way | crostini | terragon | egg yolk | French fries
24,50
Fondue au fromage
kaasfondue volgens Zwitsers recept | crudités | brood
cheese fondue Swiss recipe | crudités | bread
35,00
Jules spécialité
salade riche | paling | iberico | eendenlever | bacon | rivierkreeft | crouton | truffeldressing
salade riche | eal | iberico | ducklivar | bacon | crayfish | crouton | truffle vinaigrette
19,50
Ratatouille à la Kiki
gele courgette | groene courgette | wortel | aubergine | lavendel | gruyère
yellow zucchini | green zucchini | carrot | eggplant | lavender | gruyère
Frites 4,50
Salade verte 4,00
Légumes chauds 4,50
10,00
Stukje vis of vlees, groenten en frites
Vraag de bediening naar de mogelijkheden
9,00
Profiteroles
soesjes | vanille roomijs | chocolade | amandel
profiteroles | vanille icecream | chocolate | almond
9,00
Tarte au citron
citroen | merengue | rood fruit | frambozensorbet
lemon | merengue | red fruit | raspberry sorbet
9,00
Crème brûlée
klassieke wijze | vanille
classic way | vanilla
dagprijs
Dessert du jour
dessert van de dag
dessert of the day
15,00
Assiette de fromages
selectie van kazen
selection of cheeses