Hartelijk welkom bij Café Bistro Jules.
Onze menukaart is gebaseerd op de Franse keuken, met een moderne twist en een knipoog naar de Zwitserse keuken.
De kaart staat vol heerlijke gerechten geïnspireerd door het seizoen met zoveel mogelijk lokale ingrediënten.
U kunt kiezen voor onderstaand chefsmenu, maar indien u à la carte wilt dineren, kan dit natuurlijk ook.
Heeft u bepaalde dieetwensen, dan houden wij hier graag rekening mee.
Bon appétit
Verrassingsmenu samengesteld door onze keukenbrigade; 3,5 of 5 gangen.
Surprise menu created by our chefs, 3, 4 or 5 courses
Indien gewenst serveren wij hier een wijnarrangement bij à € 6,50 per glas.
3,25
Huîtres traditionnelles
oesters per stuk | rode wijnazijn | sjalot | citroen
oysters each| red wine vinegar | shallot | lemon
3,75
Huîtres à a gin tonic
oesters per stuk | gin | komkommer
oysters per piece | gin | cucumber
15,00
Plateau Iberico (100gr.)
Iberico | brood | olijfolie
Iberico | bread | olive oil
13,50
Steak tartare préparé
rundvlees | klassieke wijze | toast | dragon | tuille
beef | classic way | toast | terragon | tuille
18,50
Terrine de foie gras
eendenlever | kruidensla | brioche | PX stroop
duck liver | herb salad | brioche | PX syrup
8,50
Soupe à l’oignon
ui | bladerdeeg | gruyère
onion | puff pastry | gruyère
17,50
Ris de veau (suppl. gebakken eendenlever 7,50)
kalfszwezerik | shitake| calvados | pastinaak | pistache
sweetbreads | shitake | calvados l parsnip | pistachio
11,50
Asperges vertes (suppl. iberico 4,-)
groene asperges | gepocheerd ei | truffel | tête de moine | hollandaise
green asperges | poached egg | truffle |tête de moine | hollandaise
13,50
Bisque
kreeftensoep | rivierkreeft | crostini | rouille
lobster soup | crayfish | crostini | rouille
16,00
Coquille st. Jacques
coquille | sultana | bloemkool | pecannoot | beurre noisette
scallop | sultana | cauliflower | pecan nuts | beurre noisette
11,00/18,00
Salade de légumes
geroosterde groenten | crème van Delice de Bourgogne | pecannoot
roasted vegetables | Delice de Bourgogne cream | pecan nuts
19,50 / 25,50
Steak frites beurre aux herbes
rumpsteak | groene salade | geroosterde tomaat | gekruide boter | frites
rumpsteak | green salad | roasted tomato | herbed butter | French fries
dagprijs
Suggestion du boucher
vlees van de dag
meat of the day
dagprijs
Poisson du jour
vis van de dag
fish of the day
21,50
Steak tartare préparé
rundvlees | klassieke wijze | toast | dragon | tuille | frites
beef | classic way | toast | terragon | tuille | French fries
24,50
Fondue au fromage
kaasfondue volgens Zwitsers recept | crudités | brood
cheese fondue Swiss recipe | crudités | bread
35,00
Jules spécialité
steak tartare | gebakken eendenlever | coquille | ris de veau | truffelvinaigrette | brioche
beef tartare | seared ducklivar | scallop | sweetbreads | truffle vinaigrette | brioche
19,50
Cassoulet végétarien
gesauteerde groenten | spätzle | truffelbouillon | bladerdeeg
sautéed vegetables | spätzle | truffle bouillon | puff pastry
Frites 4,50
Salade verte 4,00
Légumes chauds 4,50
10,00
Stukje vis of vlees, groenten en frites
Vraag de bediening naar de mogelijkheden
9,00
Profiteroles
soesjes | vanille roomijs | chocolade | amandel
profiteroles | vanille icecream | chocolate | almond
9,00
Toblerone cheesecake
toblerone | bastogne | manderijnensorbet
toblerone | bastogne | manderin sorbet
9,00
Crème brûlée
klassieke wijze | vanille
classic way | vanilla
dagprijs
Dessert du jour
dessert van de dag
dessert of the day
7,50
Tarte au pommes
bladerdeeg | frangipane | appel | amandel | crème Suisse
puff pastry | frangipane | apple | almond | crème Suisse
14,50
Assiette de fromages
selectie van kazen
selection of cheeses