info@cafebistrojules.nl

 +31 70 345 4060

Café Bistro Jules
  • HOME
  • LUNCHKAART
  • BORRELKAART
  • ALL DAY DINER
  • WIJNKAART
  • PARTIJEN
  • VACATURES
  • CONTACT
  1. Home
  2. Dinerkaart

Dinerkaart

Hartelijk welkom bij Café Bistro Jules.

Onze menukaart is gebaseerd op de Franse keuken, met een moderne twist en een knipoog naar de Zwitserse keuken.

De kaart staat vol heerlijke gerechten geïnspireerd door het seizoen met zoveel mogelijk lokale ingrediënten.

U kunt kiezen voor onderstaand chefsmenu, maar indien u à la carte wilt dineren, kan dit natuurlijk ook.

Heeft u bepaalde dieetwensen, dan houden wij hier graag rekening mee.

Bon appétit
Michel & Margot

Menu du chef 3, 4 of 5 gangen

Verrassingsmenu samengesteld door onze keukenbrigade; 3,5 of 5 gangen.
Surprise menu created by our chefs, 3, 4 or 5 courses

3 gangen € 35,00
4 gangen € 42,50
5 gangen € 49,50

Indien gewenst serveren wij hier een wijnarrangement bij à € 6,50 per glas.


Apéritif

3,00 Huîtres traditionnelles
oesters per stuk | rode wijnazijn | sjalot | citroen
oysters each| red wine vinegar | shallot | lemon

3,50 Huitres à la passione
oesters per stuk | passievrucht | meloen | kruidenolie
oysters per piece | passionfruit | melon | herb oil

29,50 Perle imperial caviar (10gr.)
kaviaar | blini’s | eiersalade | crème fraîche | bieslook
caviar | blini’s | egg salad | crème fraîche | chives

15,00 Plateau Iberico (100gr.)
Iberico | brood | olijfolie
Iberico | bread | olive oil


Entrées

13,50 Steak tartare préparé
rundvlees | klassieke wijze | toast | dragon | tuille
beef | classic way | toast | terragon | tuille

18,50 Terrine de foie gras
eendenlever | kruidensla | brioche | PX stroop
duck liver | herb salad | brioche | PX syrup

14,00 Poulpe
octopus | tempura | grapefruit | sriracha mayo | limoen
octopus | tempura | grapefruit | sriracha mayo | lime

17,50 Ris de veau (suppl. gebakken eendenlever 7,50)
kalfszwezerik | doperwt | calvados | aardappel
sweetbreads | peas| calvados | potato

11,50 Asperges vertes (suppl. zalm/iberico 4,-)
groene asperges | gepocheerd ei | truffel | tête de moine | hollandaise
green asperges | poached egg | truffle |tête de moine | hollandaise

13,50 Bisque
kreeftensoep | rivierkreeft | crostini | rouille
lobster soup | crayfish | crostini | rouille

12,00 Saumon
rauw gemarineerde zalm | doperwtencreme | edamame | Mandarine Napoleon
raw marinated salmon | peapuree | edamame | Mandarine Napoleon


klein/grootSalades

10,00 / 18,00 Burrata (suppl. Iberico 4,00)
burrata | meloen | tomaat | kruidenolie
burrata | melon | tomato | herb oil

9,00 / 17,50 César classique (suppl. kippendij 4/6/gamba 5/7,5)
romaine | crouton | ei | ansjovis | Parmezaan
romaine | crouton | egg | anchovies | Parmesan


Plats

19,50 / 25,50 Steak frites béarnaise
rundvlees | groene salade | beurre de Paris | frites
beef | green salad | beurre de Paris | French fries

dagprijs Suggestion du boucher
vlees van de dag
meat of the day

dagprijs Poisson du jour
vis van de dag
fish of the day

21,50 Steak tartare préparé
rundvlees | klassieke wijze | toast | dragon | tuille | frites
beef | classic way | toast | terragon | tuille | French fries

21,50 Fondue au fromage
kaasfondue volgens Zwitsers recept | crudités | brood | frites
cheese fondue Swiss recipe | crudités | bread | French fries

21,50 Moules frites
mosselen | remoulade | cocktailsaus | brood | frites
mussels | remoulade | cocktail sauce | bread | French fries

32,50 Jules spécialité
brioche | burger | kalfszwezerik | eendenlever| zomertruffel
brioche | burger | sweetbreads | ducklivar | truffle

19,50 Jardin de Jules
seizoensgroenten | doperwt crème | wortelcrème | pistache | tête de moine
season vegetables | peapuree | carrot puree | pistachio | tête de moine


Suppléments

Frites 4,50
Salade verte 4,00
Légumes chauds 4,50


Pour les petits

10,00 Stukje vis of vlees, groenten en frites
Vraag de bediening naar de mogelijkheden


Desserts

8,50 Profiteroles
soesjes | vanille roomijs | chocolade | amandel
profiteroles | vanille icecream | chocolate | almond

8,00 Cheesecake
citroen | framboos | bastogne
lemon | rasberry | bastogne

8,00 Crème brûlée
klassieke wijze | vanille
classic way | vanilla

dagprijs Dessert du jour
dessert van de dag
dessert of the day

14,00 Assiette de fromages
selectie van kazen
selection of cheeses


Contact
Koningin Emmakade 118A
2518 JJ Den Haag
 +31 70 345 4060

Openingstijden
Maandag gesloten
Dinsdag 12.00 – 00.00 uur
Woensdag gesloten
Donderdag 12.00 – 00.00 uur
Vrijdag 12.00 – 00.00 uur
Zaterdag 12.00 – 00.00 uur
Zondag 12.00 – 00.00 uur

© 2022 Café Bistro Jules

 Surlinio