Hartelijk welkom bij Café Bistro Jules.
Onze menukaart is gebaseerd op de Franse keuken, met een moderne twist en een knipoog naar de Zwitserse keuken.
De kaart staat vol heerlijke gerechten geïnspireerd door het seizoen met zoveel mogelijk lokale ingrediënten.
U kunt kiezen voor onderstaand chefsmenu, maar indien u à la carte wilt dineren, kan dit natuurlijk ook.
Heeft u bepaalde dieetwensen, dan houden wij hier graag rekening mee.
Bon appétit
Michel & Margot
Verrassingsmenu samengesteld door onze keukenbrigade; 3,5 of 5 gangen.
Surprise menu created by our chefs, 3, 4 or 5 courses
Indien gewenst serveren wij hier een wijnarrangement bij à € 6,50 per glas.
3,00
Huîtres traditionnelles
oesters per stuk | rode wijnazijn | sjalot | citroen
oysters each| red wine vinegar | shallot | lemon
3,50
Huitres à la passione
oesters per stuk | passievrucht | meloen | kruidenolie
oysters per piece | passionfruit | melon | herb oil
29,50
Perle imperial caviar (10gr.)
kaviaar | blini’s | eiersalade | crème fraîche | bieslook
caviar | blini’s | egg salad | crème fraîche | chives
15,00
Plateau Iberico (100gr.)
Iberico | brood | olijfolie
Iberico | bread | olive oil
13,50
Steak tartare préparé
rundvlees | klassieke wijze | toast | dragon | tuille
beef | classic way | toast | terragon | tuille
18,50
Terrine de foie gras
eendenlever | kruidensla | brioche | PX stroop
duck liver | herb salad | brioche | PX syrup
14,00
Poulpe
octopus | tempura | grapefruit | sriracha mayo | limoen
octopus | tempura | grapefruit | sriracha mayo | lime
17,50
Ris de veau (suppl. gebakken eendenlever 7,50)
kalfszwezerik | doperwt | calvados | aardappel
sweetbreads | peas| calvados | potato
11,50
Asperges vertes (suppl. zalm/iberico 4,-)
groene asperges | gepocheerd ei | truffel | tête de moine | hollandaise
green asperges | poached egg | truffle |tête de moine | hollandaise
13,50
Bisque
kreeftensoep | rivierkreeft | crostini | rouille
lobster soup | crayfish | crostini | rouille
12,00
Saumon
rauw gemarineerde zalm | doperwtencreme | edamame | Mandarine Napoleon
raw marinated salmon | peapuree | edamame | Mandarine Napoleon
10,00 / 18,00
Burrata (suppl. Iberico 4,00)
burrata | meloen | tomaat | kruidenolie
burrata | melon | tomato | herb oil
9,00 / 17,50
César classique (suppl. kippendij 4/6/gamba 5/7,5)
romaine | crouton | ei | ansjovis | Parmezaan
romaine | crouton | egg | anchovies | Parmesan
19,50 / 25,50
Steak frites béarnaise
rundvlees | groene salade | beurre de Paris | frites
beef | green salad | beurre de Paris | French fries
dagprijs
Suggestion du boucher
vlees van de dag
meat of the day
dagprijs
Poisson du jour
vis van de dag
fish of the day
21,50
Steak tartare préparé
rundvlees | klassieke wijze | toast | dragon | tuille | frites
beef | classic way | toast | terragon | tuille | French fries
21,50
Fondue au fromage
kaasfondue volgens Zwitsers recept | crudités | brood | frites
cheese fondue Swiss recipe | crudités | bread | French fries
21,50
Moules frites
mosselen | remoulade | cocktailsaus | brood | frites
mussels | remoulade | cocktail sauce | bread | French fries
32,50
Jules spécialité
brioche | burger | kalfszwezerik | eendenlever| zomertruffel
brioche | burger | sweetbreads | ducklivar | truffle
19,50
Jardin de Jules
seizoensgroenten | doperwt crème | wortelcrème | pistache | tête de moine
season vegetables | peapuree | carrot puree | pistachio | tête de moine
Frites 4,50
Salade verte 4,00
Légumes chauds 4,50
10,00
Stukje vis of vlees, groenten en frites
Vraag de bediening naar de mogelijkheden
8,50
Profiteroles
soesjes | vanille roomijs | chocolade | amandel
profiteroles | vanille icecream | chocolate | almond
8,00
Cheesecake
citroen | framboos | bastogne
lemon | rasberry | bastogne
8,00
Crème brûlée
klassieke wijze | vanille
classic way | vanilla
dagprijs
Dessert du jour
dessert van de dag
dessert of the day
14,00
Assiette de fromages
selectie van kazen
selection of cheeses