info@cafebistrojules.nl

 +31 70 345 4060

Café Bistro Jules
  • HOME
  • LUNCHKAART
  • BORRELKAART
  • ALL DAY DINER
  • WIJNKAART
  • PARTIJEN
  • VACATURES
  • CONTACT
  1. Home
  2. Dinerkaart

Dinerkaart

Hartelijk welkom bij Café Bistro Jules.

Onze menukaart is gebaseerd op de Franse keuken, met een moderne twist en een knipoog naar de Zwitserse keuken.

De kaart staat vol heerlijke gerechten geïnspireerd door het seizoen met zoveel mogelijk lokale ingrediënten.

U kunt kiezen voor onderstaand chefsmenu, maar indien u à la carte wilt dineren, kan dit natuurlijk ook.

Heeft u bepaalde dieetwensen, dan houden wij hier graag rekening mee.

Bon appétit

Menu du chef 3, 4 ou 5 plats

Verrassingsmenu samengesteld door onze keukenbrigade; 3,5 of 5 gangen.
Surprise menu created by our chefs, 3, 4 or 5 courses

3 gangen € 42,50
4 gangen € 50,00
5 gangen € 57,50

Indien gewenst serveren wij hier een wijnarrangement bij à € 7,00 per glas.


Apéritif

3,75 Huîtres traditionnelles
oesters per stuk | rode wijnazijn | sjalot | citroen
oysters per piece | red wine vinegar | shallot | lemon

4,00 Huîtres mojito
oesters per stuk | mojito | muntolie
oysters per piece | mojito | mint oil

3,50 Baguette
stokbrood | gekruide boter
bread | herb butter

15,50 Plateau jambon cru
Con duroc | brood | olijfolie | tomaat-paprika | rouille
Con duroc | bread | olive oil | tomato-bell pepper | rouille


Entrées

15,00 Steak tartare préparé
rundvlees | brioche | crème van eidooier | Parmezaan
beef | brioche | egg yolk cream | Parmesan

17,00 Foie gras royale au torchon
eendenlever | appelcompote| PX stroop | brioche
duck liver | apple compote | PX syrup | brioche

14,00 Asperges blanc (suppl. jambon cru, ham of zalm 4,-)
witte asperges | gepocheerd ei | truffel | tête de moine | hollandaise
white asparagus| poached egg | truffle | tête de moine | hollandaise

14,50 Bisque
kreeftensoep | rivierkreeft | crostini | rouille
lobster soup | crayfish | crostini | rouille

18,00 Ris de veau
zwezerik | gepofte zoete aardappelcreme | daslook | dadels
sweatbread | sweet potato cream | wild garlic | dates

12,00 / 19,00 Salade Caesar (klein/groot) (suppl. jambon cru, rivierkreeft of zalm 4,-)
Romaine sla | Parmezaan | gepocheerd ei | bacon | crouton
romaine lettuce | Parmesan | poached egg | bacon | crouton

14,50 Coquille st jacques
carpaccio van coquille | yuzu | truffel | bietenkroepoek
carpaccio of scallop | yuzu | truffle | beetroot prawn crackers


Plats

150 gr 22,50 / 225 gr 26,00 Steak frites béarnaise
rumpsteak | groene salade | geroosterde tomaat | bearnaise | frites
rumpsteak | green salad | roasted tomato | bearnaise | French fries

dagprijs Suggestion du boucher
vlees van de dag
meat of the day

dagprijs Poisson du jour
vis van de dag
fish of the day

25,00 Pulpo
octopus | romige polenta | tomaat | venkel | rouille
octopus | creamy polenta | tomato | fennel | rouille

21,50 Steak tartare préparé
rundvlees | brioche | crème van eidooier | Parmezaan | frites
beef | brioche | egg yolk cream | Parmesan | French fries

25,00 Fondue au fromage
kaasfondue volgens Zwitsers recept | crudités | brood
cheese fondue Swiss recipe | crudités | bread

35,00 Jules spécialité
brioche | foie gras | steak tartaar | zwezerik | langoustine
brioche | foie gras | steak tartare | sweatbread | langoustine

21,00 Risotto au citron
risotto | citroen | doperwt | asperge | gepocheerd ei | Parmezaan
risotto | lemon | peas | asparagus | poached egg | Parmesan


Suppléments

Frites 4,50
Salade verte 4,00
Légumes chauds 5,00


Pour les petits

11,00 Stukje vis of vlees, groenten en frites
Vraag de bediening naar de mogelijkheden


Desserts

9,50 Profiteroles
soesjes | vanille roomijs | chocolade | amandel
profiteroles | vanille icecream | chocolate | almond

9,00 Crème brûlée
klassieke wijze | vanille
classic way | vanilla

9,50 Tartelette au citron
citroen | merengue | pistache | frambozensorbet
lemon | merengue | pistachio | raspberry sorbet

dagprijs Dessert du jour
dessert van de dag
dessert of the day

15,00 Assiette de fromages
selectie van kazen | vijgen-notenbrood | abrikoos
selection of cheeses | figs nuts bread | apricot


Contact
Koningin Emmakade 118A
2518 JJ Den Haag
 +31 70 345 4060

Openingstijden
Maandag gesloten
Dinsdag 12.00 – 00.00 uur
Woensdag 12.00 – 00.00 uur
Donderdag 12.00 – 00.00 uur
Vrijdag 12.00 – 00.00 uur
Zaterdag 12.00 – 00.00 uur
Zondag 12.00 – 00.00 uur

© 2025 Café Bistro Jules

 Surlinio