info@cafebistrojules.nl

 +31 70 345 4060

Café Bistro Jules
  • HOME
  • LUNCHKAART
  • BORRELKAART
  • ALL DAY DINER
  • WIJNKAART
  • PARTIJEN
  • VACATURES
  • CONTACT
  1. Home
  2. Dinerkaart

All Day Diner

Hartelijk welkom bij Café Bistro Jules.

Onze menukaart is gebaseerd op de Franse keuken, met een moderne twist en een knipoog naar de Zwitserse keuken.

De kaart staat vol heerlijke gerechten geïnspireerd door het seizoen met zoveel mogelijk lokale ingrediënten.

U kunt kiezen voor onderstaand chefsmenu, maar indien u à la carte wilt dineren, kan dit natuurlijk ook.

Heeft u bepaalde dieetwensen, dan houden wij hier graag rekening mee.

Bon appétit
Michel & Margot

Menu du chef 3, 4 of 5 gangen

Verrassingsmenu samengesteld door onze keukenbrigade; 3,5 of 5 gangen.
Surprise menu created by our chefs, 3, 4 or 5 courses

3 gangen € 35,00
4 gangen € 42,50
5 gangen € 49,50

Indien gewenst serveren wij hier een wijnarrangement bij à € 6,50 per glas.


Apéritif

3,00 Huîtres traditionnelles
oesters per stuk | rode wijnazijn | sjalot | citroen
oysters each| red wine vinegar | shallot | lemon

3,50 Huitres à la passione
oesters per stuk | passievrucht | meloen | kruidenolie
oysters per piece | passionfruit | melon | herb oil

29,50/110,- Perle imperial caviar (10gr./50gr.)
kaviaar | blini’s | eiersalade | crème fraîche | bieslook
caviar | blini’s | egg salad | crème fraîche | chives

13,50 Plateau Iberico (100gr.)
Iberico | brood | olijfolie
Iberico | bread | olive oil


Entrées

11,00 Steak tartare préparé
rundvlees | klassieke wijze | toast | zwarte olijf | remoulade
beef | classic way | toast | black olive | remoulade

15,50 Terrine de foie gras
eendenlever | kruidensla | brioche | PX stroop
duck liver | herb salad | brioche | PX syrup

13,00 Coquilles St. Jacques
coquilles | witlof | Noilly Prat | witte druif | dragon
Scallops | chicory | Noilly Prat | white grape | tarragon

16,00 Ris de veau (suppl. gebakken eendenlever 7,50)
kalfszwezerik | doperwt | calvados | aardappel
sweetbreads | peas| calvados | potato

10,50 Asperges blanches (suppl. zalm/iberico 3,-)
witte asperges | gepocheerd ei | truffel | tête de moine | hollandaise
witte asperges | poached egg | truffle |tête de moine | hollandaise

13,50 Bisque
kreeftensoep | rivierkreeft | crostini | rouille | Hollandse garnalen
lobster soup | crayfish | crostini | rouille | Dutch schrimps

14,50 Coupe crevettes grises
Hollandse garnalen | avocado | ijsbergsla | cocktailsaus | gamba | toast
Dutch shrimps | avocado | iceberg lettuce | cocktailsauce | gamba | toast


klein/grootSalades

10,00 / 18,00 Burrata (suppl. Iberico 4,00)
burrata | meloen | tomaat | kruidenolie
burrata | melon | tomato | herb oil

11,00 / 19,50 Niçoise
verse tonijn | haricots verts | ei | rode ui | kriel | ansjovis
fresh tuna | haricots verts | egg | red onion | baby potatoes | ansjovis


Plats

18,50 / 24,50 Steak frites béarnaise
rundvlees | groene salade | béarnaise | frites
beef | green salad | béarnaise | French fries

dagprijs Suggestion du boucher
vlees van de dag
meat of the day

dagprijs Poisson du jour
vis van de dag
fish of the day

19,50 Steak tartare préparé
rundvlees | klassieke wijze | toast | zwarte olijf | remoulade | frites
beef | classic way | toast | black olive | remoulade | French fries

21,50 Fondue au fromage
kaasfondue volgens Zwitsers recept | crudités | brood | frites
cheese fondue Swiss recipe | crudités | bread | French fries

25,50 Gamba
gamba | Noilly Prat | spinazie | knoflooksaus | frites
gamba | Noilly Prat | spinach | garlic sauce | French fries

32,50 Jules spécialité
beenmerg | steak tartare | kalfszwezerik | eendenlever| aardappelkaantjes | jus van truffel
bone marrow | steak tartare | sweetbreads | ducklivar | potato crisps | truffle gravy

19,50 Jardin de Jules
seizoensgroenten | doperwt crème | wortelcrème | pistache | tête de moine
season vegetables | peapuree | carrot puree | pistachio | tête de moine


Suppléments

Frites 4,50
Salade verte 4,00
Légumes chauds 4,50


Pour les petits

10,00 Stukje vis of vlees, groenten en frites
Vraag de bediening naar de mogelijkheden


Desserts

8,50 Profiteroles
soesjes | vanille roomijs | chocolade | amandel
profiteroles | vanille icecream | chocolate | almond

8,00 Tarte au citron
citroen | merengue | rood fruit
lemon | merengue | red fruit

8,00 Crème brûlée
klassieke wijze | vanille
classic way | vanilla

9,00 Mousse au chocolat
pure, witte en ruby chocolade | stracciatella ijs
pure, white, and ruby chocolate | stracciatella icecream

13,00 Assiette de fromages
selectie van kazen
selection of cheeses


Contact
Koningin Emmakade 118A
2518 JJ Den Haag
 +31 70 345 4060

Openingstijden
Maandag gesloten
Dinsdag 12.00 – 00.00 uur
Woensdag gesloten
Donderdag 12.00 – 00.00 uur
Vrijdag 12.00 – 00.00 uur
Zaterdag 12.00 – 00.00 uur
Zondag 12.00 – 00.00 uur

© 2022 Café Bistro Jules

 Surlinio